Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsinformation


FIVE-O är ett tävlingspaket med 5 högkvalitativa tävlingar på påskhelgen.

Five-O har totalcuper över 5 alla tävlingar för HD14 & HD16, Ungdomscupen, och de 3 elitävlingarna för HD18E, HD20E och HD21E, Elitcupen. Five-O har också lottade priser till de som deltager i samtliga 5 Five-O tävlingar.

29/3 Häxjakten, OK Skogsvargarna
Tävlingspåsken i väst inleds med en fin nattävling i härlig orienteringsmark på Hunneberg. Masstart för HD14 och HD16. Mer info på Eventor 

30/3 Kortfredan Ryda SK
Andra tävlingen är en sprint som avgörs vid Vara med både bostadsområde och parkmiljö. Mycket lite kupering. Läs mera på Eventor.

21/3 Öjetrampen Främmestad IK / OK Kullingshof 
Långdistans med elitklasser. Klassikern bland klassiker i det västsvenska påskpaketet. I år vid Främmestad. Läs mera på Eventor.

1/4 Bohuslunken Uddevalla OK
Långdistans med elitklasser. Tävlingen avgörs i härlig terräng, gles granskog av vildmarkskaraktär mitt i Bohuslän. Mer info på Eventor.

2/4 Vikingaträffen Trollhättans SOK
Medeldistans med elitklasser. Five-O avslutas med Trollhättans SOKs klassiska Vikingaträffen. Jaktstart i Ungdomscupen för HD14 & HD16 och startordning efter poängställning för HD18E, HD20E och HD21E i Elitcupen. Prisutdelning för totalcuperna. I år är vi vid Slätthultsgården i Trollhättans södra utkant. Vi erbjuder bra banor och god service. Vi utlovar en tävling som ni kommer bli mycket nöjda med! Läs mera på Eventor.

.

Uppdaterad: 09 OKT 2017 21:10
Skribent: Magnus Sundmark

Gandvik-GIF