Hoppa till sidans innehåll

FIVE-O blir FOUR-O 2013

23 MAR 2013 10:09
IK Gandvik beslutade under gårdagen (fredag) att ställa in Häxjakten 2013, se tidigare nyhet. Det medför att FIVE-O blir FOUR-O i årets upplaga.
  • Skapad: 23 MAR 2013 10:09

IK Gandvik kommer således att inleda årets Påsktävlingar med den relativt nya tävlingen Kortfredagen som avgörs på Långfredagen. Öjetrampen genomförs sedan som planerat på påskafton. De meddelar att de har fläckvis med snö i terrängen men inget som kommer på verka tävlingen. Samma sak gäller för Bohuslunken som Uddevalla OK arrangerar på påskdagen. Även TSOK ger en liknande eskrivning och genomför FOUR-O avslutningen på annandag påsk.

FIVE-O ledningen diskuterar vidare om det ska medföra några förändringar i omräkningen från insprungna poäng till starttid i den avslutande jaktstarten. I nuläget är det sagt att det ska vara samma förutsättningar som om det vore fem tävlingar och i så fall kommer vi troligen få se en ännu tightare jaktstart på annandagen.

Blir det några förändringar i beräkningen kommer det att presenteras här och på FIVE-O PM:et vid respektive deltävling.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till fyra härliga påsktävlingar och hoppas ni har överseende med de sena beskeden om vilka tävlingar som kommer kunna genomföras.

Skribent: Magnus Sundmark