Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsinformation


Five-O alternativet träningsbanor ersätter vanliga Five-O

Tyvärr tvingas vi pga pandemin ställa in årets vanliga Five-O tävlingar. Som ett alternativ erbjuder vi 5 högklassiga träningar som är öppna över hela påskhelgen.

Träningarna genomförs 2021 som Veckans banor. 

Veckans bana, FIVE-O alternativet 1, Häxjakten Light & Night,1/4-5/4

Veckans bana FIVE-O alternativet - Kortfredagen 29/3 - 5/4

Veckans bana FIVE-O alternativ #3 Främmestad Råglannaparken 1/4-5/4

Veckans bana, Five-O alternativet #4, 1/4 - 11/4

Veckans bana Five-O alternativet #5, Skogsbo 1/4 - 11/4

Vi ser fram emot att kunna arrangera vanliga tävlingar igen 2022.

FIVE-O är ett tävlingspaket med 5 högkvalitativa tävlingar på påskhelgen.

Five-O har totalcuper över 5 alla tävlingar för HD14 & HD16, Ungdomscupen, och de 3 elitävlingarna för HD18E, HD20E och HD21E, Elitcupen. Five-O har också lottade priser till de som deltager i samtliga 5 Five-O tävlingar.

Skärtorsdagen Häxjakten Natt, IK Gandvik
Tävlingspåsken i väst inleds med en fin nattävling i härlig orienteringsmark vid Skara. 
Mer info på Eventor 

Långfredagen Kortfredan Sprint, Lidköpings VSK
Andra tävlingen är en sprint som avgörs i Lidköping vid Stenhammar / Ulriksdal i ett blandat villaområde och stigrik skog.
Läs mera på Eventor.

Påskafton Öjetrampen Lång, Främmestad IK / OK Kullingshof 
Långdistans med elitklasser. Klassikern bland klassiker i det västsvenska påskpaketet. I år vid Upplo, Magra. Skogsmark med mestadels god framkomlighet, området genomkorsas med ett flertal stigar och skogsvägar. Lätt till måttlig kuperad terräng. Läs mera på Eventor.

Påskdagen Bohuslunken Lång, Uddevalla OK
Långdistans med elitklasser. Tävlingen avgörs i härlig terräng på östra Herrestadsfjället, Uddevalla. Vildmarksterräng. Området består till största del av höjdpartier med sankmark emellan, och ett antal mindre sjöar. Ett fåtal vandringsleder går genom området. För dom lättare banorna förekommer det nya snitslade stigar. Måttlig till stark kupering. God framkomlighet. Vegetationen består till största delen av barrskog. Mer info på Eventor.

Annandag Påsk Vikingaträffen Medel, Trollhättans SOK
Medeldistans med elitklasser. Five-O avslutas med Trollhättans SOKs klassiska Vikingaträffen. I år är vi vid Skogsbo söder om Trollhättan. Detaljrik skogsmark med mestadels god framkomlighet. Området genomkorsas med ett flertal stigar och skogsvägar. Lätt till måttlig kuperad terräng. Senast området användes för nationell tävling var 2011. Kartan är nyritad av Christer Carlsson under 2019-2020. Vi utlovar en tävling som ni kommer bli mycket nöjda med! Läs mera på Eventor.

.

Uppdaterad: 09 OKT 2017 21:10 Skribent: Magnus Sundmark

Gandvik-GIF